A tervek szerint július 1-től minden szállodának, október 1-től minden panziónak olyan szoftvert kell beszereznie, amely képes az NTAK-felé történő online adatszolgáltatásra.

Az egész országra kiterjedő online szobatükör – hivatalos nevén a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ (NTAK) – rendszer megvalósítása a végéhez közeledik, februárban elkészül a tesztelhető változat.

A legfeljebb 8 szobával rendelkező szálláshelyeket leszámítva, az NTAK-hoz történő, kötelező csatlakozás óhatatlanul költségekkel jár. A szállodák többsége már ma is rendelkezik valamilyen szoftverrel, a többi kereskedelmi szálláshely esetében ez kevésbé jellemző. Ám mindkét esetben célszerű feltenni a kérdést, hogy a használt vagy most kialakítandó, a szálláshely üzemeltetését támogató rendszer mennyire rugalmas és testreszabott, mennyire növeli a szálláshely versenyképességét az egyre inkább digitalizálódó piaci környezetben?

A Chrome-Soft Kft., a Hotrest szállodai és éttermi szoftverek forgalmazója, az NTAK bevezetése kapcsán szeretné felmérni a szállásadók IT-szükségleteit, hogy a későbbiekben kínált modulcsomagjai minél inkább megfeleljenek az iparági igényeknek, és az átállással járó költségek ne puszta kiadást jelentsenek a szolgáltatóknak, hanem megtérülő, jövedelmezőség-javító beruházássá válhassanak.

Kérjük, segítse munkánkataz alábbi kérdőív kitöltésével!

A kérdőív kitöltése mindössze 10 percet vesz igénybe.

További infromációk az NTAK bevezetéséről szállásszolgáltatóknak:

TUDNIVALÓK SZÁLLÁSSZOLGÁLTATÓKNAK A NEMZETI TURISZTIKAI ADATSZOLGÁLTATÓ KÖZPONT – NTAK – BEVEZETÉSÉRŐL

 

Amennyiben az alábbi kérdőív nem jól jelenik meg böngészőjében, a kitöltötéshez kérjük kattintson az alábbi linkre: Megnyitás új oldalon

 

Válassza a Hotrest szálloda szoftver, mert cserébe:

  • egy modern, könnyen használható és tanulható szálloda rendszert kap
  • folyamatosan új PMS funkciókat kap plusz költségek nélkül
  • biztosítjuk a mindenkori törvényi megfelelést (pl. NTAK), plusz költségek nélkül
  • integrált szálloda szoftver modulokat kap, amik jól működnek együtt
  • megbízható supportot adunk, plusz költségek nélkül
  • bármikor visszamondhatja, így nincs kockázat
  • szálláshely és vendég adatai biztonságban lesznek
  • segítünk csökkenteni hotele /panziója adminisztrációs terheit