Rólunk

chrome-soft logo

Több mint 20 éve a Chrome-Soft kiemelkedő és az aktuális trendeknek megfelelő megoldásokat biztosít ügyfeleinek a turisztikai marketing, IT és a stratégiai márkatervezés területén. Az elmúlt évek során számos desztináció menedzsment IT rendszert, turisztikai portált, CRM és kártyarendszert, okostelefon app-ot, teljes arculatot, kiadványt, hirdetést, weboldalt és egyéb grafikai tervet készítettünk. Weboldalaink többször is megkapták az Év honlapja címet, továbbá kiadványaink is közönség és szakmai díjakat nyertek, több elismert megmérettetésen is.

logo2 hotrest szalloda szoftver étterem szoftver

2017 végétől szállodai és étterem menedzsment rendszereket kínálunk a turisztikai szolgáltatók részére. Partnereink működését olyan komplex menedzsment rendszerekkel támogatjuk, melyek ez idáig olyan IT beruházást igényeltek, amit csak a hotel láncok és nagy szállodák engedhettek meg maguknak.
Célunk, hogy szálláshelyek működését versenyképesebbé tegyük erőforrásaik optimális kihasználásával, a hatékonyabb működés elősegítésével, a költségeik optimalizálásával, és bevételeik növelésével.

AJÁNLATKÉRÉS, KAPCSOLAT

CHROME-SOFT Kft.
1118 Budapest, Petzvál J. u. 4/A

Általános kérdések, észrevételek
e-mail: info@hotrest.hu

Értékesítés
e-mail: sales@hotrest.hu
telefon: kérjük, vegye fel a kapcsolatot a területileg illetékes értékesítőnkkel

Support, hibabejelentés
minden nap 8-22 óra között
e-mail: support@hotrest.hu
telefon: +36 30 933 1688