CreativeGAST éttermi menedzsment szoftver főbb funkciói

Étterem rendszer áttekintéseKérjen ajánlatot

Terem elrendezés szerkesztése

A rendszerhez tartozó eszközzel pillanatok alatt megrajzolhatja éttermének minden szintjén az asztalok elrendezését. Egyszerűen és könnyen hozhat létre külön termeket és azok elrendezését.

Statisztikai modul

A rendszer statisztikai funkciójának segítségével real-time adatokat tud megjeleníteni, amik hűen tükrözik az étterem működését és nagy segítséget nyújtanak az üzleti döntsek meghozatalában.

Termékek és receptek kezelése

Létrehozhatja termékeit, recepttel, alapanyag-szükséglettel, allergén-anyag- és klaória-megjelöléssel, beárazhatja, eleget tehet az új ÁFA-rendeletnek.

Készletkezelés

Feltöltheti, kezelheti raktárkészleteit, raktárakat hozhat létre, bevételezhet, kiadhat.

A rendszer automatizmusainak köszönhetően folyamatosan nyomon követi a kiadott ételeknek megfelelő raktárkészlet-változásokat és figyelmeztet, ha valami fogytán van.

Pénztár kezelés

Az éttermi szoftver nemcsak megönnyíti és pontosan követhetővé teszi a pénztári folyamatok kezelését, hanem tetszőleges lekérdezési kritériumok mentén, innovatív eszközökkel képes megjeleníteni a különböző pénztári mozgásokat.

Személyzet kezelése

A CreativeGAST a személyzetről nemcsak adatok nyilvántartására, hanem a rendszer használatával kapcsolatos különböző jogosultságok kiosztására is lehetőséget kínál, így pontosan lefedhetők azok a funkciók, amelyeket a személyzet különböző tagjai betöltenek.

Pénzügy-menedzsment

Ez a funkció gyakorlatilag minden, az étterem pénzügyeivel kapcsolatos információt képes megjeleníteni, a forgalomtól a tetszőleges időszakban eladott sonkás pizzák számáig, a felhasznált alapanyagok áráig és a sztornózott tételekig. Megmutatja az összbevételt, ha kell, fizetési módokra vagy épp egyes felszolgálókra bontva.

Ügyfélkezelés

A hűséges vendégek aranyat érnek. Az ő adataikat, kedvezményeiket a rendszer külön funkcionalitásként kezeli.

Egyéb funkciók

Munkaidő nyilvántartás, napi menü szerkesztés, külön konfigurálható vendég- és munkatárs display…

…és számtalan lehetőség, amellyel nem csak időt, energiát és pénzt takaríthat meg, hanem jelentősen növelheti forgalmát is.

Konfigurációk

A CreativeGast hardverigényét Üzletének mérete határozza meg.

Ha a jelenlegi eszközparkját bővíteni kell, a rendszer kiépítésére a helyszíni felmérést követően az üzletre szabottan kerül sor. Az alábbi minták a legjellemzőbb étteremtípusok géphálózatát mutatják be. Természetesen ezektől eltérő variációkat is össze tudunk állítani.

Legyen szó kis kávézóról, étteremről, pizzériáról, több helyiséggel rendelkező rendezvényközpontról vagy üzletláncról, mindenre van megoldásunk.

Egy kisebb rendszerben a felszolgáló és a pultos egy központi számítógépbe viszi fel a rendelést. A blokknyomtató a rendelési bónt és a fizetési összesítőt is nyomtatja, de igény esetén több blokknyomtató is ráköthető a gépre. Az online rendelések kezelése is a rendszer része lehet.

Ahol egy üzleten belül több kiszolgáló pontot is használnak (pl.: étterem, kávézó, terasz, disco stb.), ott a rendszer több terminálon futtatható, terminálonként külön-külön munkafolyamattal. Egy terméket helyiségenként különbözőképp is árazhatunk, pl.: Limonádé – étterem: 400 Ft; Limonádé – disco: 650 Ft. A tableten a felszolgáló az asztalnál nem csak a rendelést tudja felvenni, hanem átültetheti a vendéget, bonthatja a rendelést, vagy épp fizettethet is.

A rendszer méretétől függetlenül az ügyvezető a világ bármely pontjáról ellenőrizheti az üzletet – akár a telefonján keresztül.